myspace

myspace layouts

ni nak kasi cara tuk cari duit lebih......


E-mail this post



Remember me (?)



All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...



hai semua... ni de berita baik.....

Projek ni akan dilancarkan  Pada awal JANUARI 2006.

Income Tetap Online RM9840.00 Setiap Bulan

Sistem Matrik Bulanan RM10 Join Free


Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera,


Hari ini, saya membawa khabar baik untuk anda. Dengan bermodalkan RM10
sudah mampu meringankan beban yang dialami. Pernahkah anda terjumpa
perniagaan yang bermodalkan hanya RM10 tapi memberi peluangan yang amat
luar biasa. Malahan anda akan menerima RM9840.00 setiap bulan! Ini bukan
sumbangan ikhlas atau pun skim cepat kaya atau yang seumpamanya.

Ini satu System Matrik yang akan dilancarkan pada JANUARI 2006. Ini
pada Kita untuk mendaftar secara percuma. Sebelum tarikh pelancaran...
Jadi, REBUTLAH PELUANG KEEMASAN INI dengan menjadi antara individu yang
terawal untuk ambil posisi . HANYA BERMODALKAN RM10 SAHAJA.Tapi sekarang
masih FREE untuk pendaftaran sebelum pelancaran Januari 2006.


Sila Klik Di sini Untuk Keterangan Lanjut & Pendaftaran
http://rm10.ringgitcycler.com/cgi-bin/clickthru.cgi?id=rinnie


p/s:ape salahnya kalo mencuba kan??takat rm10 jerk,kalo fail pun, rm10
jerk tk byk..bukan nye beribu2..ye tak kawan2??

saya tau korang semer nih dah rase cam berminat mau try,,,belom coba belom tau kan... korang dah usha lom dekat info dier??kalo tk usha lagik leh la lawat kat sini http://rm10.ringgitcycler.com/upgrade.html

kat situ baca la sampai abis ape yg tertulis tuh...mende nih masih lam proses utk pelancaran,so kite tunggu dan lihat saja lah camana..kalo betol2 grand pelancaran site dier,kite leh la mencuba nasib kite dengan keluarkan modal rm10....bg aku la,kalo fail pun just rm10 kan... not too big.....

ha lagik satu,korang yg dah masuk tuh,leh la carik2 geng...3 org je,then bawah tuh 3org plak..nanti jadik recycle la mende alah nih...okek!!


0 Responses to “ni nak kasi cara tuk cari duit lebih......”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 



Web Site Counter
Web Counters

About me

  • I'm @RiNnIe@
  • From Serdang, Selangor, Malaysia
  • very simple person and happy go lucky
  • My profile
myspace

MySpace Layouts

MsGBoarD

Previous posts

myspace

Archives

  • June 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • myspace

    Kenkawan


    myspace

    Links


    ATOM 0.3
    RRich
    IInsane
    NNormal
    NNaughty
    IImportant
    EExhausting

    Name / Username:


    Name 1:
    Name 2:

    myspace