myspace

myspace layouts

Meeting.....meeting...meeting...


E-mail this post



Remember me (?)



All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...



Pergh hari ni penat giler.... ape tak nye, sampai je opis, leader aku bagitau kene g meeting kat MACRES.... dah lah tak prepare apa-apa.... nak present apa yerk??? nak meeting pukul 11 pagi, leader aku bagitau pukul 10 pagi... pe ke sengal lah agaknyer leader aku tu... memang sengal la..hehehe... tak pe, kalau aku mengumpat die kat sini pun... hehehe... sebab die orang Iran.. tak paham bahasa melayu...heheheh... tu yang aku bantai kat sini tu...

dengan semangat aku g la meeting... dah sampai sana, nak amik pass masuk lak problem... guard kat situ, pergh naik hangin satu badan aku.... macam-macam tanye.. aku dah lah lambat.. byk songgeh lak... bila dia tanya aku nak buat ape masuk situ, aku cakap lah aku de meeting dengan datuk (pemilik tu la...) ... boleh die tak caya... ye lah, aku pakai sempoi je.. maklum lah, baru tau tadi (kol 10 pagi tadi la) mana sempat nak change baju.. sengal tol.. dia tak percaya la tu... pas tu, siap tipon orang dalam lah tanya betol ke datuk de meeting pagi ni... skali orang dalam cakap lah memang ada... hah... padan muka.. tak caya lagi.. pas tu tersenggih2 bagi pass kat aku.. banyak songgeh tol

meeting aku tuk present project aku jer... tunggu punyer tunggu, sampai la after lunch.. baru lah tiba masa nak present... tapi, tak jadi present jugak.... sebabnya, team yg pertama tu makan masa sampai pukul 5 lebih.. aku group kelima (terakhir)... pergh... naik lembik aku tunggu, last-last tak present... uhuhuhuh... penat aku tunggu... nampak nye kene tunggu la......
heheheh


1 Responses to “Meeting.....meeting...meeting...”

  1. Anonymous chika 

    meeting eyh? mmm.... orang keje opis salu gusar bila nak meeting. (cam dlm drama) ekekekeke

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 



Web Site Counter
Web Counters

About me

  • I'm @RiNnIe@
  • From Serdang, Selangor, Malaysia
  • very simple person and happy go lucky
  • My profile
myspace

MySpace Layouts

MsGBoarD

Previous posts

myspace

Archives

  • June 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • myspace

    Kenkawan


    myspace

    Links


    ATOM 0.3
    RRich
    IInsane
    NNormal
    NNaughty
    IImportant
    EExhausting

    Name / Username:


    Name 1:
    Name 2:

    myspace