myspace

myspace layouts


E-mail this post



Remember me (?)



All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...



Akhirnye, ade jugak peluang nak update blog ni... dapat gak curik2 masa nak jengok blog2 member... bulan ni byk betul bende yg nak dibuat... meeting tak abih2.. penat tol.. entah bila lah agaknye keje ni nak abih. dah tak larat dah ni. huhuhu :((

aduh.. lagi tension bulan ni, bila dapat email dari account, kata gaji lambat masuk... aduh.. makan maggi lah gamaknye... hahahah (ketawa dalam sedih :( .. ) gaji terpaksa ditunda... aduh, ni pesal lak lambat masuk gaji ni.. dah byk mende nak dibuat, gaji lak lambat.. pergh... dugaan. nak buat cam mana yerk..

alamak, bulan 4 coming soon... bestday aku pun dah dekat ni.. tak sabar rasanye nak selebret kat kg. hahahha...

doakan aku semoga panjang umo, murah rezeki n diberkati Allah S.W.T.. amiiinnn.


0 Responses to “”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 



Web Site Counter
Web Counters

About me

  • I'm @RiNnIe@
  • From Serdang, Selangor, Malaysia
  • very simple person and happy go lucky
  • My profile
myspace

MySpace Layouts

MsGBoarD

Previous posts

myspace

Archives

  • June 2005
  • September 2005
  • October 2005
  • November 2005
  • December 2005
  • January 2006
  • February 2006
  • March 2006
  • myspace

    Kenkawan


    myspace

    Links


    ATOM 0.3
    RRich
    IInsane
    NNormal
    NNaughty
    IImportant
    EExhausting

    Name / Username:


    Name 1:
    Name 2:

    myspace